HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a feladástól számított 5 munkanapon belül kiszállítjuk. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek keresd fel ügyfélszolgálatunkat.

Futárszolgálati partnerünk a GLS.

A szállítás költsége a rendelés összegétűl függően az alábbi módon változik:

Ingyenes - 9 950 forintot meghaladó rendelés esetén

999 Ft - 0 és 9 949 forint közötti rendelés esetén

KÉSZPÉNZES/BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző GLS futárnak fizeted ki. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Rendelésedet már kifizetheted bankkártyával vagy készpénzben is a futárnak.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 9 950 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 9 950 Ft-ot. Ez esetben is ugyanúgy a GLS futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat mint a többi, 9 950 Ft alatti rendelés esetén.

SPECIÁLIS ESETEK

Egyedi készítésű vagy nagy termékek esetében (pl. Prémium Személyre Szabható Kutyahám, Pedálozó) a szállítási idő átlagosan 8 munkanap, de nagyobb rendelésszám feldolgozása esetén 10-13 munkanap is előfordulhat.

Sürgős rendelés leadása előtt kérem írjon ügyfélszolgálatunknak az alábbi elérhetőségeken:

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Messenger: m.me/dropiHU (ajánlott)

Email: ugyfelszolgalat@drop.hu

Üzenet: drop.hu/kapcsolat