Szállítás és Fizetés

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított maximum 5 napon belül kiszállítjuk. A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Szállítása partnerünk az iLogistic, ahol történik az általad megrendelt termék becsomagolása, majd pedig a MPL futárszolgálatnak vagy a FoxPost-nak való továbbítása. Tehát hozzád a csomagodat minden esetben a GLS (házhoz) vagy a FoxPost (csomagpontra) szállítja majd ki. A szállítás költsége 490 Ft (FoxPost esetén) illetve 890 Ft (GLS esetén). 15.000 Ft összérték feletti rendelés esetén viszont ingyenes.

KÉSZPÉNZES FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző MPL futárnak fizeted ki. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. FoxPost csomagpont estén pedig az automatánál tudod kifizetni a csomagodat.

OTP SIMPLE PAY FIZETÉS

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az OTP SimplePay nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 15.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot. Ez esetben is ugyanúgy a GLS futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat mint a többi, 15.000 Ft alatti rendelés esetén.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

e-mailben: ugyfelszolgalat@drop.hu