Gyorsan növekvő, családias vállalkozás vagyunk, a piac innovatív termékeit hozzuk el Neked. Úgy gondoljuk, a jó termék olyan, hogy egy idő után észre sem veszed: belesimul a hétköznapjaidba, megkönnyíti a mindennapos tevékenységeidet. Hisszük, hogy egyetlen tárgy megvásárlása egy többszörösen megtérülő befektetés, ami hosszú időkön át könnyíti meg az életedet.

TRANSZPARENCIA

Főként európai beszállítóktól, környezetkímélő szállítási módokkal és csomagolóanyagokkal dolgozunk.

Egy fiatalos csapat vagyunk, a cég egy barátságból nőtte ki magát. Az új munkatársaknál is mindig fontos az egyetértés és a közös elvek - csapatunkban dolgozik programtervező informatikus, marketinges, szobrász, kreatív szakember is.

PRÉMIUM MINŐSÉG

Tőled is függ! Azt keressük, mire van szüksége a vásárlóknak, mi az, amihez a magyar piacon, az áruházak polcain nehéz hozzájutni. Figyeljük a trendeket, a piac innovatív, prémium minőségű termékeit kínáljuk. 

PERFEKCIONIZMUS

Veled vagyunk egészek - mondja a szlogenünk. Nálunk vásárlóink visszajelzése elsődleges. A termék keresést hosszas tesztelés előzi meg, általában egy terméktípus kiválasztásánál legalább 20 beszállítótól kérünk mintaterméket, és Neked már csak a legjobbat adjuk.